top of page

Waarvoor kan ik bij een podoloog terecht?

Binnen de praktijk kunnen verschillende doelgroepen terecht.

Zo richt ik mij op volwassenen, kinderen, alsook sporters.
Verder ga ik ook graag preventief aan de slag.

Lees hieronder wat ik voor jou betekenen.

Volwassenen

Voet-, knie-, heup- en/of rugklachten?

 

In een tijd waarin een actieve levensstijl centraal staat, vormen onze voeten de essentiële basis. Ervaar je hier problemen, dan geeft dit vaak ook problemen in de hogere segmenten.


 

Podologische zolen

Podologische zolen kunnen aangewezen zijn wanneer de oorzaak van uw klachten voortkomen uit een afwijkende voetstand en/of stappatroon. 

Wandelen met de fiets
Urban Running

Sporters

Of je nu recreatief sport of intensief traint, pijnvrij sporten is voor iedereen essentieel. Via een uitgebreid onderzoek en bewegingsanalyse, ga ik op zoek naar de oorzaak van de blessures om zo een gerichte behandeling te kunnen aanbieden.

Kinderen

Kinderen

Podologische screening
 

Maak je jou zorgen over de stand van de voeten van je kind, frequente struikelpartijen of klachten over pijnlijke voeten en benen?

Een podologische screening kan nuttig zijn vanaf 6 jaar. Vroegtijdige interventie kan niet alleen huidige ongemakken verlichten maar ook potentiële latere klachten voorkomen.

Podologische zolen

Podologische zolen hebben de capaciteit om de voetstand van kinderen te corrigeren doordat de voeten nog hoofdzakelijk uit kraakbeen bestaan. Vroegtijdige interventie kan ervoor zorgen dat het gebruik van zolen op latere leeftijd niet meer noodzakelijk is voor je kind.

Natte voeten
wandelen

Preventief

Je ervaart geen klachten maar wil zich toch laten onderzoeken?

Ook preventief kan ik aan de slag gaan om latere ongemakken te voorkomen.

bottom of page